Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op (026 – 750 35 50) of stuur een e-mail met uw vraag. Als u langs wilt komen, belt u dan even op, zodat ik tijd voor u vrij kan maken.

Mijn openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag op het genoemde adres. Op vrijdagen en bij afwezigheid ben ik te bereiken per e-mail

Marion Pals Advocatuur
Tel: 026 – 750 35 50

Fax: 026 – 845 01 01

Kantooradres

Bezoekadres
Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem

Postadres
Postbus 1075
6801 BB Arnhem

Mocht u stukken willen afgeven: als deze niet te omvangrijk zijn, dan kunnen deze in de brievenbus op mijn bezoekadres. Maakt u anders even een afspraak met mij, zodat ik de stukken van u in ontvangst kan nemen.

Bereikbaarheid

In het gebouw is een lift aanwezig. Ook is er een rolstoeltoegankelijke ingang.

Auto

U kunt mij vinden aan de Eusebiusbuitensingel 9 in Arnhem (tegenover de schouwburg). Als u met de auto komt, kunt u mij vragen een parkeerplek aan u toe te wijzen (P9..) en achter het pand parkeren. U rijdt via de Parkstraat een woonerf op, en links de Blekerstraat in (adres voor Tomtom is: Blekerstraat 3 in Arnhem). Dit is een doodlopend woonerf/zijstraatje van de Parkstraat en gelegen aan de achterzijde van het pand. U kunt aan uw linkerhand parkeren in het u toegekende parkeervak. Heeft u geen toegewezen parkeerplek, dan kunt u hier niet parkeren omdat u risico loopt op een wielklem. Maar er is altijd ruimte in de Blekerstraat. Let op, daar geldt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

zie 9292.nl
Er zijn bushaltes op loopafstand.