Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met mij op (026 – 750 35 50) of stuur een e-mail met uw vraag. Als u langs wilt komen, belt u dan even op, zodat ik tijd voor u vrij kan maken.

Mijn openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag op het genoemde adres. Op vrijdagen en bij afwezigheid ben ik te bereiken per e-mail

Marion Pals Advocatuur
Tel: 026 – 750 35 50

Fax: 026 – 845 01 01

Kantooradres

Bezoekadres
Eusebiusbuitensingel 7
6828 HT Arnhem
Doorbelcode: *3223
(Firstly press *, wait for dialling tone and press 3223)

Postadres
Postbus 1075
6801 BB Arnhem

Mocht u stukken willen afgeven: als deze niet te omvangrijk zijn, dan kunnen deze in de brievenbus op mijn bezoekadres. Maakt u anders even een afspraak met mij, zodat ik de stukken van u in ontvangst kan nemen.

Bereikbaarheid

In het gebouw is een lift aanwezig. Ook is er een rolstoeltoegankelijke ingang.

Auto

U kunt mij vinden aan de Eusebiusbuitensingel 7 in Arnhem (tegenover de schouwburg). Als u met de auto komt, kunt u achter het pand parkeren. U rijdt de Blekerstraat in (adres voor Tomtom is: Blekerstraat 3 in Arnhem). Dit is een doodlopend zijstraatje van de Parkstraat en gelegen aan de achterzijde van het pand. U kunt op de eerste of tweede parkeerplaats aan uw linkerhand parkeren in de vakken met een bordje ‘bezoekersparkeerplaats’. Is er geen bezoekersparkeerplaats vrij, dan is er altijd ruimte in de Blekerstraat. Let op, daar geldt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

zie 9292.nl
Er zijn bushaltes op loopafstand.