Wie ben ik?

Vanaf het begin koos Marion Pals ervoor de kwetsbaren in de maatschappij bij te staan. Zij werkte van 1991 tot en met 2006 als jurist op Buro’s voor Rechtshulp in asielzaken. Vervolgens werd zij asieladvocaat bij Bolwerk Advocaten in Arnhem en eind 2007 stapte zij in de maatschap bij Boulevard Heuvelink Advocaten.

Per 1 juli 2018 is zij haar eigen advocatenkantoor “Marion Pals Advocatuur” begonnen. Het kantoor is gevestigd in Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel 9. Naast haar werk als advocaat is sporten altijd erg belangrijk voor haar geweest. Het liefst in de natuur: schaatsen op natuurijs,  hardlopen over de Posbank of troeptrimmen op weg van werk naar huis.

Over haar passie voor haar werk en specifiek over asiel- en vreemdelingenzaken is zij in het voorjaar van 2018 geïnterviewd door VluchtelingenWerk.

Werkgroepen en lidmaatschappen

Vanaf april 2014 maakt Marion Pals deel uit van de Commissie Intercollegiale Toetsing van het asieladvocaten op het aanmeldcentrum Zevenaar (CIT). Marion Pals is lid van verschillende specialisatieverenigingen en volgt continue bijscholing op de verschillende rechtsgebieden.